sabato 21 settembre 2013

Inovare a FUTURE SRL: distribuitorul de produse inovatoare certificate



"Inovare a s.r.l VIITOR" - Alcătuit din Salento - specializată în distribuția de produse inovatoare, care, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, au un efect pozitiv asupra calității vieții și a bugetului de uz casnic.
A identificat produsul, IOTF face cercetare fără limite teritoriale, cele mai fiabile producatori din lume. Fiabilitatea este verificat, prin inspecții ale companiilor și analiza atentă a certificari de calitate la nivel mondial. Dupa verificarea prealabila a producătorului, veniturile IOTF, cu teste specifice, evaluarea finală a calității produsului care urmează să fie comercializat. Numai produsele care trec toate testele sunt marcate

IOTF

Tigara electronica este doar primul a distribuției produselor. Între timp, IOTF analizează deja posibilitatea de lansare, printre altele, în 2014, un alt produs inovator capabil de a înlocui, în exploatare cost zero, furnizarea de energie electrică de până la 3 kW.

Cumpararea un produs cu IOTF brand este o garanție de calitate și fiabilitate.
Brandul IOTF este o garanție de articole produse de cei mai buni producători din lume.
Produse de marca IOTF, precum și a fi ales din rândul celor în posesia certificare CEE, sunt testate mai mult de structuri adecvate Salento.

Vrei sa stii mai multe?

Va rugam sa ne sunati la 0833 772 497. Putem obține o muncă de înaltă calitate.

Aici site-ul


Nessun commento: