mercoledì 21 agosto 2013

ИНОВАЦИИ НА БЪДЕЩЕТО SRL: дистрибутор си на иновативни продукти, сертифицирани

The "ИНОВАЦИИ НА БЪДЕЩЕТО s.r.l" - Състои се от Саленто - специализирана в дистрибуцията на иновативни продукти, които, ако са добре използвани, postivamente влияят на качеството на живот и на бюджета на домакинствата.
Определено продукта, IOTF правят изследвания без териториални ограничения, най-надеждните производители в света. Надеждността се проверява чрез проверки на фирми и внимателен анализ на глобални сертификати за качество. След предварителна проверка на производителя, IOTF приходите, със специфични тестове, окончателната оценка на качеството на продукта, за да бъдат пуснати в продажба. Само продуктите, които преминават всички тестове са отбелязани

IOTF

Електронната цигара е само първата от продукти разпределение. Междувременно, IOTF вече анализира възможността за започване между другото, през 2014 г., още новаторски продукт в състояние да замести, в оперативните разходи нула, доставката на електрическа енергия до 3 KW.

Закупуването на продукт с марка IOTF е гаранция за качество и надеждност.
Марката IOTF е гаранция за изделия, произведени от най-добрите производители в света.
Марката IOTF продукти, както и да бъдат избрани измежду тези, които притежават по сертифициране ЕИО, допълнително се изпитват чрез подходящи структури Саленто.

Искате да знаете повече?

Моля, обадете се на 0833 772 497. Можем да получите високо качество на работата.

Тук на сайта

Nessun commento: