lunedì 23 settembre 2013

ИНОВАЦИЈА БУДУЋНОСТИ срл: Ваш дистрибутер иновативних производа сертификат



"Иновација БУДУЋЕ с.р.л" - Састоји се од Саленто - специјализована за дистрибуцију иновативних производа који, када се правилно користи, имају позитиван утицај на квалитет живота и кућног буџета.
Идентификоване производ, ИОТФ раде истраживања без територијалних граница, најпоузданији произвођача у свету. Поузданост је верификован од стране инспекције предузећа и пажљивом анализом глобалних сертификата за квалитет. Након прелиминарне потврде произвођача, ИОТФ се наставља, са посебним тестовима, коначна оцена квалитета производа који се ставља у промет. Само производи који прођу све тестове су означене

ИОТФ

Електронска цигарета је само први од дистрибуције производа. У међувремену, ИОТФ већ анализира могућност покретања између осталог, у 2014, још један иновативни производ који може да замени, у оперативним трошковима, нула испоруке електричне енергије до 3 кВ.

Куповина производа са ИОТФ бренд је гарант квалитета и поузданости.
ИОТФ бренд је гаранција чланака производи најбољих светских произвођача.
У ИОТФ бренд производа, као и да буду изабрани од оних у поседу ЕЕЗ сертификације, додатно су тестирани од стране одговарајуће структуре Саленто.

Желите да сазнате више?

Молимо позовите нас на 0833 772 497. Можемо добити квалитетан рад.

Овде сајт

Nessun commento: