mercoledì 18 settembre 2013

INNOVATIE VAN DE TOEKOMST srl: uw leverancier van innovatieve producten gecertificeerdDe "INNOVATIE VAN DE TOEKOMST s.r.l" - Bestaat uit Salento - gespecialiseerd in de distributie van innovatieve producten die, bij juist gebruik, hebben een positief effect op de kwaliteit van leven en het huishoudbudget.
Geïdentificeerd het product, de IOTF onderzoek doen zonder territoriale beperkingen, de meest betrouwbare fabrikanten in de wereld. Betrouwbaarheid wordt geverifieerd door inspecties van de bedrijven en de zorgvuldige analyse van de mondiale kwaliteit certificeringen. Na de voorlopige toetsing van de fabrikant, de IOTF opbrengsten, met specifieke tests, de uiteindelijke beoordeling van de kwaliteit van het product te worden gebracht. Alleen producten die alle tests moeten doorstaan ​​zijn gemarkeerd

IOTF

De elektronische sigaret is slechts de eerste van de distributie. Ondertussen is de IOTF al het analyseren van de mogelijkheid uit dat er onder anderen, in 2014, een verdere innovatieve product kunnen vervangen, in operationele kosten nul, de levering van elektrische energie tot 3 kW.

Het kopen van een product met IOTF merk is een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Het merk IOTF is een garantie van artikelen geproduceerd door de beste fabrikanten in de wereld.
De IOTF merk producten, evenals wordt gekozen uit die welke in het bezit zijn van het EEG-certificering, worden verder getest door passende structuren Salento.

Wilt u meer weten?

Bel ons op 0833 772 497. We kunnen een hoge kwaliteit van het werk te krijgen.

Hier de site

Nessun commento: